Träning today

Hello!

Snart far man iväg till sats. Om 20 minuter kommer pappa opch hämtar hos. Tränar i en halvtimme, duscha, bastar klär på sig. Sen kommer Ivan och hämtar oss. Soft! Imorgon ska jag och pappa åka och kolla på min garderob och eveltuellt köpa den :D men igår så sa pappa att han hittat en med skjutdörrar, utan speglar. Det står i jysk tidningen att den är rymligare.. men är endå helt förälskad i den med spegel som jag visade här förut.
Till inlägget!
Värsta dilemmat, men tror nog att det blir den första jag kollade på.  Igår när jag  var här hos mamma så spillde jag kycklingsås på min nya H-jacka, :(

Men min käraste mamma rusade till tvättmaskinen och kastade in den där, så när jag kom hem till mamma idag hängde den på min garderob, nytvättad med doft av citron, <3 världens bästa mamma!
Nu måste jag dra satt man inte kommer försent till SATS!


Puss!

Träning 2 day

Hello!

Nu har Emelie gått hem.. tråkigt. Ska åka och träna om en stund. Sen ska jag hem till pappa. Guuud vad jag längtar till jul! I want Cristmas! Vill ha paket och presenter :D Sandra ska bo hos oss till januari, trevligt! Imorrn ska vi ha Hemkunskap för första gången och det är i ungfär 2-3 timmar tror jag. Imorrn går vi till halv fyra OMG :O Fett trött jag kommer att bli.
Nu hörde jag att duschen slutade så måste sticka innan sandra vill ha datan :P


Home

Hello!

Sitter i min soffa med Emelie!! vi kom nästan precis hem :D Inez jag och Emelie skulle egentligen till biblan men vart inte så. Snart ska vi ut och röja, haha. Mer inlägg kommer ikväll!!


Canon Ixus 105 Rosa!! <33

Hello!

Satt och kollade på Experts hemsida på kameror. Jag vill nämligen ha en ny Kamera, den andra som jag tar mina bilder nu med är inte den bästa kameran..
Canon Ixux 105, älskar den!


Jag tycker den är väldigt snygg, här är lite info om den:

Canon Ixus 105 Rosa
Användarvänlig kamera i klassisk design, fullmatad med smarta fotofunktioner.
 

IXUS 105 kombinerar det bästa av automatisk funktionalitet med manuell kreativitet. Kameran erbjuder bland annat ett Smart auto-läge där alla inställningar optimeras automatiskt beroende på vilket motiv du skall fotografera. Självklart har kameran även mängder av olika fotograferingsinställningar för dig som vill arbeta lite mer kreativt med fotograferingen.

Även porträtt-fotografering är enkelt med IXUS 105. Tack vare teknik för både ansikts- och rörelseigenkänning får du alltid skarpa proträttbilder även om motivet rör på sig.

Kamerans 28mm vidvinkelobjektiv gör att du kan fotografera större motiv även från nära håll och den optiska bildstabilisatorn ser till att behålla bildskärpan även när du utnyttjar den optiska 4x zoomen till max.


Har lust att gå på en enorm shoppingrunda! som är flera timmar låång! köpa en massa grejer. Men just nu önskar jag att det var julafton imorrn, vill ha julklappar!!!


Haha var tvungen att lägga ut bilden ^^

Måndag!

Hello!

Idag var jag med Inez och Emelie, vi spelade kort. Ååh.. jag är så ivrig, vill ha min nya garderob nuuuu! Älskar att få nya grejer :D När jag kom hem till mamma så vart jag jävligt förbannad! När jag fick se mitt rum som just nu har en inneboende, det var ´helt stökit! Gissa vem? SANDRA, hon kommer att få städa heeeeela mitt rum!

Haha!

Hello!

Satt och kollade igenom gamla bilder jag hade på datorn, hittade världens roligaste bild, haha



Ser ni tjejens ansikte? Haha satt nog i 5 minuter och garvade åt bilden, hahaha xD


Jysk 2 day

Hello!

Pappa och jag kom precis hem från Jysk, vi har kollat på garderober. Vi har hittat en men vi behöver bara beställa en för dem var slut, sen måste vi möblera om mitt rum och sånt shit. Men ska bli askul att entligen få en riktig garderob som är i mitt rum liksom. :D


Visst är den snygg, jag älskar den. Sen var vi på bauhaus och jag såg en jättecool lampa, det är som en ljussling sen om man håller handen för en knapp så tänds den, sen släcker man den genom att hålla handen över igen. Skulle vara supercoolt om man köpte en sån och monterade in den i garderoben på insidan av dörrarna. Blir småsugen på att köpa en sån, men den kostar ju 1200 kr nästan :O

Senare idag ska jag börja skriva en önskelista till mamma om vad jag vill ha i julklapp, set blir nog en rejäl lista, haha vet redan vad jag vill ha ;) Älskar att shoppa, har blevit en shoppaholic, men hatar att handla för mina egna pengar (A) Får tvinga med Syrran att åka till farsta och shoppa loss! Ska ju kanske börja få mitt barnbidrag, tror det är runt 1050 kr :O Ååh.. jag vill ha pengar!! :D 

Pizza! <33

Godkväll!

Nu har jag målat mina naglar med graffiti nagellacket, vart supercoolt (A)





Såhär ser graffiti nagellacket ut, + ett
Vanligt nagellack :)


De blå är graffiti nagellacket som ni ser (A) det vita är ett helt vanligt
Nagellack!

1. Ta på vanligt nagellack, helst ljust
2. låt det torka satt det är helt torrt
3. sätt på graffitinagellacket
4. 30 sekunder senare KLART

Skit coolt ;D
Till middag vart de Mozzarella pizza, mums!



GOTT!



Sitter och chattar med Frida och emelie :D
http://fridadelooki.blogg.se/ Fridas blogg
Kolla hennes blogg

Shoppingen tar aldrig slut!

Hello!

Imorse vart det träning på sats! Vi cyklade i 45 minuter, tufft! Sen ahr jag varit i handen och handlat:
Själv ÄLSKAR jag den, jag har mjukisbyxorna till dem också (A)


Sen köpte jag en ny faundation (stavning?), min gamla har nästan tagit slut.. sen köpte jag ett Graffiti nagellack, som jag ska måla på senare, bilder kommer också!
Igår kväll var jag med Emelie, vi var i parken och härjade, sen gick vi runt och stannade på en trottoar där jag satte på musik på mobilen och blrjade sjunga, därefter började Emelie också sjunga sen stog vi och fånade oss i en halvtimme typ, haha! Ikväll ska det bli Mozzarella Pizza världens godaste! MUMS

Tecknet

Hello! <3

Idag var jag med Inez, Emelie och Sussi! Vi spelade tecknet. jag å sussi var på lag vi hette TEAM UNDERSKÅP! För vi har underskåp, Inez och emelie hette TEAM ÖVERSKÅP för att dem har överskåp.
Shiit vad trött jag e :O Imorgon börjar vi 09.50, sooft! Emelie kommer att komma till mig i morgon bitti :D

Nya Naglar !!! + Tacotallrik

Hello!

FYFAN. Vilken dag! Vi åkte till Handenterminalen och tgo pendeln till typ karlsberg eller nåt, sen gick vi och det började regna! Sen gick vi upp för världens längsta uppförsbacke, halsen brann! Sen gick vi typ 1 km längre så vänder alla tillbaka. Då gick vi tillbaka hela vägen som vi hade gått, jag var helt dyngblöt..



Kunde lika gärna ha tagit med schampo (A)

Men iaf när jag kom hem så hoppade jag in en ångande dusch.. sen messade jag emelie så hon kom rusande ner till mig :D vi satt och pratade ett litet tag sen fixade vi våra naglar! jag har fixat om mina ;)
Love iit!


Hela handen (A)


:D

YEAH!

Fick världens goaste middag, TACOTALLRIK!

Så f*cking gått! <33

Dagens diss + Dagens hiss.. 30 svettiga minuter!



Plattat hår som är flottigt :S Så sjukt äckligt glansigt, USCH!



Att jag ska på gymmet! Var så sjukt länge sedan jag gjorde de. Är taggad! Från 19.00-19.30, 30 svettiga minuter :D sköönt!
Efterråt blir det bastu med hårinpackning <3
Pappa ska köpa ny nagellacksremover för att SANDRA har användt upp allt mitt..
Undra om det blir kul i morgon? Tur att man kan åka hem dirket efter.. Lär nog bli svettigt eftersom militärerna gör den hinderbanan :O Brevid hinderbanan så spelar AIK.. BUU för dem! Jag hejar på Hammarby <3


heeeello!

Heeeello!

Håller på att ladda ner photoshop, satt jag kan göra ny design, :D


Lösnaglar

Hejsan!

Sitter och kollar på olika hemisidor vilka som har dem bästa lösnaglarna :) vill inte bara köpa dem som alltid går av :S Ska göra ett kreativt jobb, jag ska måla dem, kanske måla något mönstet ;)
Ska köpa Lösnagel dekoration och lösnaglar på Kicks, tror dem är bra där, för att dem är dyra på Kicks ;)


S.A.T.S

Tjaa!

Har precis kommit hem från skolan, Hade två timmar med SO shit, somnade nästan :O
Han inte prata med med min handledare, så måste göra det på Torsdag. SERIÖST hörni! Jag HATAR mitt skåp, hampus har brevid mig och står med sin röv åt mitt face, hur kul e de? Sen har anton snett brevid och öppnar
hela skåpet satt skåpdörren satt det är för mitt skåp, sen mobbar dem mig och ställer sig framför mitt skåp..
Ikväll ska jag till sats och spinna, fett kul!


Psyko?

Tjohoo!

Ett psykopat på Facebook har lagt till mig vid namn "lelle" och skriver en massa äckliga grejer :S Har gjort läxan nu och mejlat över till Inez som ska skriva ut de :) Tack! Imorrn blire funny :)

http://www.youtube.com/watch?v=LTidpPEe9g4


Första dan i sjuan! <33


Heej!

Idag var det värsta återträffen på skolan.. haha. Det har kommit förskolor ntill 5:or till den andra delen av skolan, dem är jättesmå haha cute ^^ vi fick våra skåpnycklar och jag fick UNDERSKÅP, FUCK! Får försöka ragga på någon med överskåp :D Inez och Emelie fick överskåp brevid varandra.. *suck* Menmen.. det viktigaste är väl att man har nåt att ha sina skolgrejer i, eller hur?
Sen fick vi en massa papper och sånt shit.  Vi ska få ny mattelärare.. I år ska jag höja mina betyg till VG.
Vår längsta dag är till 15:20 NÄSTAN HALV FYRA!! Shit asså :O Första dagen i skolan fick vi läxa.. vi ska ta reda på vad folkpartiet är eller nåt sånt konstigt :S
Idag var jag med Emelie och Inez, vi spelade kort och Inez spillde ut sitt bubbelvatten två gånger :O Hihi.. sen gick vi ut och "lekte". Imorgon ska vi nog ha vanliga schemat, men vi ska prata en och en med våran handledar lärare.. KUL! Onsdag ska vi till ett militär.. nånting, vi ska göra en hinderbana, det värkar kul. Sen på Torsdag börjar skolan på riktigt med lektionerna och sånt :)

Skolan

Heej!

Sitter i skolan och vi har redan fått läxa :O Måste dra innan lärarna ser mig :P


Hemmaspa + Nya naglar!

Godkväll!

Ååh vad skönt det var med ett Hemmaspa! Love it. Har precis gjort mina naglar :) dem vart helt okej

Dem var ganska snygga faktiskt (:


Närbild (;


Som ni kanske ser så tycker jag VÄLDIGT mycket om det glittriga
nagellacket :P Nästan slut, måste köpa mer..


Den oranga flaskan är GROW NOW NAIL medel, om man penslar på det på naglarna och masserar in det under nageltippen och på själva nageln så växer dem inom 5-7 dagar. Det funkar!
Ikväll blir det jag, pappa, soffan och ostkex!!! MUMS!

Röjning

Godeftermiddag!

Nu har jag äntligen tagit ut tummen ur arslet och både städat OCH rensat hela mitt rum :) Har slängt en jäkla massa kläder och smink. När jag slängde sminket kände jag hur hjärtat gjorde ont (ironiskt?)

Här är mitt "sminkbord" och det är EFTER rensningen..


Andra sidan av mitt såkallat "sminkbord"


Allt det här slängde vi. Inehållet i påsarna var kläder och smink,
sånt som jag inte ville behålla..


Jaa... jag passade även på att städa MIN sida av badrummet..
Som ni kanske ser är den rosa sidan min :) Pappas tvål är
den blåa, min är den rosa.. jag mår illa av pappas tvål :S


Städade också mitt Badrumskåp :) Tyckte det behövdes.
Imitt badrumskåp kan man hitta ALLT precis ALLT!


Världens goaste sallad! Kan ni gissa vad det är?


Ganska enkelt att se..
(Kock: Pappa!)
Senare ska jag ha eget hemmaspa! Med bad, hårinpackning, gurkor.. och så ska jag fixa naglarna tror att man kan fixa dem med manikyr nu, dem är ganska långa!

Skolstart!

Godmorgon!

Igår monterade jag och mamma ihop min bokhylla som vi köpte på Ikea, nu måste vi ha hjälp att sätta upp den på väggen, SNICKAR MAMMA OCH SNICKAR MEGGIE, haha.
Innan jag kopplade upp internet hände en grej.. Pappa har köpt en sån där Wc Duck som man gör rent under toalettstolen, jag skulle lukta på den men kände inget, så pappa klämde på den, satt man kunde kända hur den luktade, så kom medlet ut och sprutade mig i ansiktet, pappa stog minst i 10 minuter och garvade INNAN han hämtade papper.. (den var oanvänd) Det tyckte han va kul.

Imorgon börjar man skolan då, kul men läskigt. Alla som blir sexor kommer tro att dem är tuffa och balla, och tro att dem är nåt. Fyfan. Idag blire kanske att jag är med någon kompis eller nåt. Ska messa Emelie och se om hon vill hitta på något. Annars blir det THE SIMS 3 :D
Längtar ju tills i morgon :S men vi ska bara ha upprop, sen är den skoldagen slut. Men jag känner på mig att vi ska hitta på något den här veckan, som att åka till rudan eller nåt, denna vecka blir nog lugn. När jag börjat skolan med alla ämnerna och de blir det nog en annorlunda bloggning, då skriver jag vad som hänt under dagen och sånt. Nu på sommarlovet har jag bara skrivit om.. sommarlovet?
Idag ska jag även rensa min skolväska har ju kvar ALLT som jag har gjort i skolan, det ligger där i. Har planerat länge att fixa den men det har inte blevit av (p.g.a lathet).

Nä nu ska jag "börja" förbereda mig inför skolan :) Måste ju ha allt i ordning annars blir det ett jäkla liv imorgon bitti ;)

Godmorning!

Godmorgon gott folk!

Igår kväll hade jag lite sönproblem, eftersom en helvetes fuckmyggjävel (konstigt språkval?) surrade i mitt öra :$
Idag ska mamma komma senare och ta med min rosa lilla plattong, eftersom sandra tog sin plattong. Fan vad kul det ska bli att börja skolan :D

Barnmat, Vindruvor och bananer!!

Hello!

Sitter här i mormor soffa i morgonrock, har precis duschat. Sandra fixade internet, DU ÄGER BROR!
Til middag fick jag barnmat, haha fick den med köttbullar :)
pasta_kottbullar_15m_se_no_thumb.jpg

Brukade alltid få sån här mat när jag var mindre och det serverades gulash soppa, de tyckte jag va gott när jag fick det istället för gulash.
Kvällens "snack" blir nyttig ;) banan och vindruvor!!
  banana_small
Mums!
ikväll ska jag bara ta de lungt, slappa och sånt :)

Trött som fan!

Hello! <3

*Pustar ut* Nu har jag städat mitt rum :) Jág har torkat bord, dammsugit och ställt allt i ordning, tog väl typ en timme? Så nu är jag jäkligt trött. Mamma ska skura och fixa mattorna OCH torka mina fönster :D
Ska sova hos mormor ikväll.. sandra ska typ bort, mamma ska vara med Ivan och pappa ska på firmafest. Så jäkla läskigt att sova hos mormor asså :S fattar inte varför..?

Har äntligen börjat fått kläm på att skriva på att skriva på mammas minidata, den har så små tangenter ^^
Vill skaffa en ny design med bilder på mig själv, men vet inte hur man gör de. Min kompis Frida vet, men hon har slutat i våran skola .. shit jag e hungrig :P
Resten av dan ska jag bara slappa tror jag, är trött efter Ikea och städningen. Min mobil börjar fucka upp, knapparna bilr sega och vissa av bokstäverna när jag smsar försvinner :S ska köpa en ny men först ska jag köpa nya garderober ^^ Har redan börjat med en önskelista tills i jul, haha vet vad jag vill/måste ha! 
Slänger in en bild på mig =P



Ny design

Hello!

har ändrat bloggdesign (igen). Nu fattar jag hur man gör liksom :)
Hittade min design här:
http://www.snyggareblogg.se/


Ikea

Hello!

Har varit på Ikea hela dan med mamma och mormor. Vi köpte en jäkla massa grejer b.la en hylla i zick zackihop dem
Vi ska kanske sen köpa en till och sätta ihop dem.
LACK Vägghylla vit Bredd: 130 cm Djup: 26 cm Max. belastning: 15 kg
Senare ska jag städa rummet ränsa och greja, ska göra det någolunda "trevligt".
Ska bli ganska kul ju, sen måste jag fixa min skolväska eftersom ALLT som jag gjort i skolan ligger där i, Från 6 klass.

I told you

SA JU DE!

Det vart ett till inlägg, vi skulle ha sett på film men nu vart de inte så..
Då var det bara att vänta på att pappa ska komma.

The Exorcisten 2

Som ni kanske har märkt, har jag bloggat en hel del idag. Men det beror på att jag har sjuukt tråkigt, Ska se på en film senare med mamma och kanske Sandra. The exorcisten 2. Har sett ettan, sjukt bra men läskig.



Tycker bilden ser så sjukt läskig ut..


USCH! Fyfan, ni måste se filmen asså.
Har precis ätit, så är proppmätt :)
Vad ska ni göra ikväll då? Själv blir det ju film ;) Slänger nog till ett extra inlägg senare också.

Tråååååkigt

Hello!

som ni märkt har jag en ny bloggdesign. Tröttnade på den andra. Min rumpa har somnat och inte får man gå upp och gå, Sandra skurar golvet.. *suck*. Har VÄLDIGT tråkigt. Vid halv elva ikväll kommer pappa och ska hämta mig. Han jobbar till tio. Hinner nog inte göra så mycket när jag kommer hem.


Nu blir det svårt att komma på en rubrik

Hello!

Har nästan precis kommit hem från Handen. Jag köpte två par leggings och en volang tröja :) Mamma köpte en svart skjorta, och en massa tröjor på cubus. Fick värsta kommentaren av mamma :O hon bah: "du ser ut som en ligist i din jacka" jag bah: "Tack?" hon bah : "men den e snygg". Haha. Sitter i soffan med syrran, hon har sin stora laptop medans jag lånar mammas lilla laptop :) vi chattar på msn oich skriver dumma saker till varandra haha. Idag blir det någon gryta som mamma hittade längst in i frysen =P
Nu ska jag fejsbooka lite ;)

..

Hello!

Nu har kläderna kommit som vi beställt, kunde ha allt! Är så jäkla nöjd med jackan, den sitter skitsnyggt. Vissa kläder kommer nästa vecka. Nu ska jag till handen med mamma. Hon vart avundsjuk på min jacka, så nu ska hon kolla på en liknande, och jag måste följa med för att jag är bra smakråd.

Heej!

Hello!

Igår var jag ju på begravning, det var fint. Sen efter det åt vi en fisksoppa som farmor hade gjort, väldigt god. Till efterrätt vart de också äppelkaka med vaniljsås. Efter vi ätit gick jag och mina kusiner till farmors och farfars hus och spelade kort. (dem hade hyrt en festlokal)
Var helt trött när jag kom hem och somnade i soffan från 18.00 till 21.00, var helt slut. Sen kunde jag inte sova så somnade vid halv två, två.

Har varit ute och gått, morgonpromenad. Snart börjar man skolan.. ganska skönt faktiskt.
Nä nu ska jag spela the sims 3!

Godmorgon!

Hello!

Idag eller snart ska jag tilll huddninge, jättekul. Sen ska jag på begravning.. så måste fixa mig sen. Var ju på en resturang igår :) asgod mat

Varmrätter, smårätter:
Rostad färskpotatis med citronsmör, fetaost & honung
Vitlöksbröd med hummus & tzatziki
Kallrökt lax på spisbröd med pepparrotskräm
Handpillade räkor med mango, lime & rödchili
Efterrätt:
Chokladmousse med hallonsås

Maten var FANTASTISK!
Länk till hemsidan:
http://www.sjojungfrun.se/

Middag ute 2 Night <3

Hello!

Idag skulle det bli träning men tyvär vart det inte så. Skulle ha gått på spinning. Ska äta ute för att pappas kusin "Ubbe" fyller år idag :) skojigt.
Ska se på film med mamma idag. vet inte om jag kanske ska ha tights eller jeans, blir nog jeans pallar inte vara "ordentlig" idag + att jeansen är nya och rena :) det funkar nog. Har ju ett rosa linne och en svart cardigan också, vill inte värka för prydlig eller så.
Skulle ju lägga in bilder på kläderna jag beställde :)

Glesstickad krage
en halsduk :)
Oversize-tröja

Så kommer det att se ut, med krage och har beställt tröjan i den färgen - APRIKOS :)





Den vita tröjan kommer jag att ha under dem stickade tröjorna annars ser man ju igenom :P






Jackan vart lite suddig, men var tvungen att förstora och greja men man ser väl hur den ser ut?
Det var nog allt :)

Länk till hemsidan :

http://www.ellos.se/


BLUBB

Hello!

Är väldigt trött, eftersom att syrran smsade mig och VÄCKTE MIG!, TACK ENNU EN GÅNG!
Ikväll blir de gymet, och imorrn sats! jag e laddad!
Ska till Farsta C TYP.. Nu?


Godmorgon

*GÄSP* Godmorgon!
Jag vet att man inte ska blogga så här tidigt på morgon, MEN min galna syrra messade mig HALV SJU och bah: "kooooooooooooooom!!!!" så nu e jag i sågen.


Handen!

Tja!

Idag har jag vart i Handen med pappa, vi skulle ha kollat på begravningskläder men det vart något helt annat vi handlade, hehe.

Mina jeans som jag köpte, tror det var dem.

 










Okej det var allt.
Jeans: Kappahl
Jackor: Cubus
Kofta: Cubus
Mjukisbyxor: Gina tricot, fast jag köpt grå med svart ränder
Tights: Ginatricot

Det vart ganska mycket.. nu ska jag kolla facebook och sen spela the sims 3!

Paaaaaaarty!

Hello!

Snart ska pappa komma och hämta upp mig. Ska göra mig i ordning, duscha och sånt. Åh fett skönt att duscha har inte gjort det på... länge?
Längtar tills ikväll =) ska bli kul att träffa allt folk, Sandras äkla tangenter är helt fuckade :S HATAR DEM!
Somna vid tre igår kväll, måste ändra på mina sovvanor, pallar ju inte gå upp på morgonen.
ska snart börja gå, slänger väl in ett inlägg ikväll!


*GÄSP*..

..Somnade vi halv fyra i morse :O sen vaknade jag igen av att mamma och sandra snackade. Idag blire nog chill tror jag, sen i morgon ska jag på fest :) kommer komma ett antal människor som jag inte känner..
Ska kanske till handen.. vill inte sitta inne hela dan, kanske cyklar? Eller tar en promenad. Just nu väntar jag på att sandra ska vakna.


"Nattbloggning" 02.48

Godkväll! eller ska man säga godmorgon för en del. Syrran och jag sover i vardagsrummet inatt  :D

YO FUCKERS!

Sis!

Godkväll! Det här blir nog dagens sista blogginlägg, ska nämligen träffa syrran när hon sluttat :) vi ska mysa och se på film, tror jag. Har gjort mig i ordning så väntar bara på ett sms av syrran som säger att jag ska börja gå! Nu kommer kvällens outfit:

Jag ser jävligt trött, jag e skit trött på bilden :S


Jacka: Turkiet
Vitt linne: Gina tricot
Blått linne: Gina Tricot
Svart kjol: Gina tricot
Tights: H&M

Ser också lite småtrött ut, men så här vart jag :)


Nu ska jag börja röra mig mot Sågen!

STÄDAT!


PUST! Nu har jag STÄDAT hela lägenheten, mammas lägenhet. Är helt svettig efter damsugningen, hatar att dammsuga. Ska kolla satt check-listan är gjord:

1.diskat - check
2.Dammsugit - check
3.Plockat - check
4.torkat bord - check
5. städat på balkongen - check

Allt är gjort!
Ska till återvinnings stationen senar eoch återvinna!
Ska bli riktigt kul att se mammas min när hon ser allt jag gjort, hon kommer nog bli gråtfärdig, hon har velat anlita en städfirma, så nu har jag städat, Meggies städfirma första städningen är gratis! haha.
nu ska jag spela lite The sims 3 ;) och bara chilla.
P.S. Meggies Diskartips:
Om du har haft en kaffekopp med en liten skvätt i som har stelnat för att ha stått i solen. Innan du börjar diska så häll i kokhett vatten i muggen/Glaset sen börjar du diska all annan disk. Sen när du diskat klart kolla om det har löst upp sej (det ska ha gjort det) så häll ut och diska rent muggen/glaset!


Nyvaken

Vaknade nästan precis..  ska träna ikväll, kanske på gymmet :D Mina naglar har börjat växa! tjihoo!
Ska in på facebook och sen spela the sims 3, haha har blevit så beroende av de, inte för beroende, hoppas jag. Kanske ska ringa runt sen och kolla om nån vill hitta på något.

Shoppat (igen)


TJWIIHOO! The sims 3 funkar nu! Jag e så bäst!
Så nu Ska Jag nörda mig me de. På lördag ska jag på Fest, min faster fyller år, så idag har vi handlat lite presenter till henne och sötnosen Elvis :) Jag har köpt en ny väska! min gammla lilla fick inte min nya plånbok plats i, hehe.
Tyvär så finns det ingen jäkla bild på hemsidan, min gamla mobil kan man ju inte ta bild me för den blir bara suddig :S
Men tog en bild med kameran, ena bilden är väskan (
som in kanske ser) och den andra är på min plånbok!

Väskan :D


Det bästa är nog att  man får plats med saker o ting!

Min plånbok ;)


Love it! Mamma köpte den I Egypten, jag skulle ha köpt den, stod och kollade på den, sen snodde mamma den, sen fick jag den! hihi.


Buhu

Har fanimej inte spelat någe The sims 3 idag, skiten strulade sig, så nu installerar jag om hela jävelskapet och hoppas att det funkar, Wish me good luck!
Imorgon är pappa ledig :) Vi ska åka till Farsta Centrum och shoppa! Rosie fyller år här snart, så vi ska handla present till henne och till Elvis <3 (Elvis är min fasters hund som blir ett år). Soo sweet!
Ska också kolla på en ny väska, min nya plånbok får inte plats i min lilla väska.. typiskt. Ska också kolla på några nya hörlurar till min Ipod :) Mina BÖRJAR bli slitna :S
Snart är The sims 3 installerat, då ska jag bara installera The sims 3 Drömjobb  :)
Sitter och kollar på Two and a half men.. haha så jäkla kul!

Lala

Som jag sa skulle jag ju spela The sims 3, jag gjorde en familj, men kom på att jag inte kan ta hand om fem simmar samtidigt.. Så jag stängde av programet och startade det igen, men de går inte för att den uppdaterar :S data-musen snurrar bara runt och runt, inget händer..
Messar med syrran just nu.. hon kanske kan hjälpa mig? :P
Har inte klätt på mig en :O sitter i pappas stora och mysiga morgonrock, den e så mysig i att kura ihopp sig till en liten boll, hihi.

Är döds trött..

... För att jag precis har gått min dagliga runda, SVETTIGT! Nu ska jag nörda mig med The Sims 3 ;D.
Juste har jag berättat att jag fått mitt nordea electron kort? Jag har fått der, legget kommer om 3 veckor typ..
Dagens låt:
http://www.youtube.com/watch?v=OtSw_76tAm8

Om ni undrar vilken låt det är så e de Love the way you lie med eminem ft. rihanna :) låten e skiit bra!


Dagens sista inlägg

Tjoohoo!
Nu ska ni få veta en grej :)
Jag ska få The Sims 3 drömjobb :D  (TJIHOO!)
en bild:


Fett kul ju, kommer nog vara ganska osocial nu, för att jag kommer spela som en data nörd haha.
Men har faktiskt lite dåligt samvete, pappa ska betala.. ska nog lägga ned 200 kronor i hans plånbok i smyg, han säger att det är okej, men endå, kanske kan städa lite extra ;)
Men nu säger jag godnatt!
(Ska inte sova utan väntar på att pappa ska komma hem !

// Meggie <3 <3 <3

Shoppat - Igen!

Tjaa!
Är helt svettig, har handlat en massa kläder :O look :
Gina Tricot:
Janet long tank Pink 31 99 SEK



Köpte en likadan fast mörkblå men den finns inte på hemsidan..
Dem är SKIT snygga att ha till linnen, rekomenderar starkt ;D

okej.. dem kläderna jag köpte på cubus värkar inte finnas på deras hemsida.. men köpte en svart BH och en svart samets kjol ;)
Clas Ohlson: klicka på länken :)
http://www.clasohlson.se/Product/Product.aspx?id=147455272

// Meggie <3 <3 <3



xD

Tjaaa!
Nu har syrran dragit till jobbet.. Va ju där igår haha fyfan va kul, här är en grej jag skrev på Facebook:
Shit sandra polare GLOR på mig när jag sitter vid datan, dem kommer in och säger " oh vill också spela!" Sandra bah "UT Å JOBBA FÖR I HELVETET VI HAR KUNDER" dem bah " Shit chilla bruden Tare lugnt" sen åter går dem till jobbet och syrran fortsätter att ge order, sen kommer syrran in och bah " vill spela när vi kommer ...hem" med lugn röst, haha så jäkla kul asså.
Haha, var jäkligt kul asså. Vi fick skjuts av sandras kompis Per. När jag satt i personal rummet, han kom in och bah : "går det bra" han sa så några gånger, jag bah "Ja det går FORTFARANDE bra", haha.
Tror att jag fått en myggbett bakom örat :S scary.

// Meggie <3 <3 <3

"Minigolf"

Tjabba!
Har precis sett Post grad, väldigt bra =)
Syrran har åkt å jobbat, ska man dit senare elr?, mayby :)
Ska på minigolf med mamma å Ivan, skitläänge sen jag spela de, sist var nog skolresan till gotland. Vill tillbaks dit!
Lyssnar på Spotify!, fett najs juu! =D
Ska fixa mig satt jag ser "minigolfig" ut haha.. fixa håret å sånt skit!
Aja ska dra nu!

// Meggie <3 <3 <3

-Ingen rubrik-

Tjaaa!
Vad gör ni då? Själv sitter jag vid datan. Vill lyssna på musik men spotify funkar inte och ljudet är helt dött..
I onsdags tror jag, var jag på bio med mamma och mormor vi såg bröderna karlsson, väldigt rolig faktiskt :)
Sen igår såg vi inception med Leonardo DiCapro, ni vet Titanic snyggingen, den filmen var jäkligt invecklad, men endå bra :) ett måste att se den!
Igår var jag oxå i stan, jag köpte et grow nails now ( nagellack som gör att naglarna växer snabbare ) Har inte testat en men ska göra. Värkar vara seriösa grejer man ska hålla på och massera naglarna :S Okej?
Sen köpte jag ett läppglans :) en parfym och ett vanligt naggellack, och ett till läppglans. Hittade inga kläder som föll mig i smaken, vill shoppa nu när jag har PENGAR!!! men ska oxå spara till ett körkort på moppe eller bil, shit önskar att jag var rik :/
Idag ska jag väl inte hitta på något speciellt, väntar på att Lilla Inez ska svara i sin mobil.

// Meggie <3 <3 <3

Tjohoo!

Tjaaaaa!
Sorry för dålig uppdatering men har fan inte orkat skirva. Igår var jag hos sandra på Mcdonalds tills hon slutade- 01.00, sen städade dem i en timma typ, sen gick vi och la oss vifd 03-tiden. Vi e skumma asså ;O
Var fett trött imorse, pappa ringde och väkte mig vid 10, så han jag och sandra åkte till handen jag tog ett till hål i höger örat, sandra tog i broskbiten som sitter vid örat, vart ganska snyggt faktiskt. Idag ska jhag på bio, vi ska se bröderna karlsson, hoppas den e bra. Kanske blir McDonalds senare, vet inte. Eller så drar jag dit imorrn.
Min jäkla mobil funkar ju inte, simkortet åker ut hela tiden, så fick ta en sjuuuukt gammal mobil, typ 100 år gammal =O
Men vi ska köpa garderober med spegel och fixa å dona i mitt rum å det kostar ju lite, har  inte något stort behov av att ha en rejäl mobil med mp3-spelare å sånt skit. Kan ju ringa och messa med den här gammla mobilen jag har nu, sen har jag ju min iPod oxå :D
Snart börjar skolan :O Ska bli ganska sköönt faktiskt :)

I söndags tältade jag med Inez vi var uppe till halv tre typ. Vi såg på en film, och inez såg skuggor utanför jag såg dem också. Vi vart skiträdda, jag messade mamma och bah "mamma kom ut nu det är någon som går vid vårt tält" så kom hon ut och bah "det är ju ingen här" sen förklarade hon att det var katterna som hade gått runt, Haha!
// Meggie <3 <3 <3

RSS 2.0