Godnatt! ♥

Hello!

Sitter här i mörkret och ser fan inte vad jag skriver xD har precis kommit hem frå Catharina, vi har sett på idol :D Jag och mamma har varit i handen och käkat sushi :) dränkte alla sushi bitar i sojasås, så himla gott asså :) Dem som jobbar där kommer ju från Kina, dem är så himla trevliga där. Ska väl snart gå och lägga mig, ska lyssna på musik på iPoden och tänka på en massa svåra beslut..
Nu har man börjat fasta, var på väg att ta en banan men kom på att jag fastade, jag bah: fuuuuck!
Imorgon ska man kanske åka till McDonald  och hälsa på när Chatarina jobbar :) Haha! Sen ska man väl till handen och kolla läget lite.
Sen ska man plugga inför engelska prov :O och matteläxan. Men har ju hela kvällen för det. Nej nu säger jag Godnatt! ♥


Paus

Hello!

Sista dan i skolan, najs! Ikväll blir det kanske sushi kväll, mums! vet inte vad jag ska blogga om. Kanske kommer ta en paus ifrån bloggandet

Skoolish!

Hello!

Ska strax börja bege mig till skolan (: Idag är det sista dagen, nice! Sen idag ska vi äta sushi! Hembeställning :-D
Sen måste jag fasta :'( tills imorgon då jag ska ta blodprov och sånt shit. Nu börjar det bli riktigt kallt, :S vill ha sommar, men hösten funkar väl också! :D Men nu ska jag messa peace out!!


KP

Hello!

Kom precis hem, har varit hos pappa och tagit in posten, hehe. imorgon blir det sista dagen i skolan den här veckan, soft. Det skulle ha varit så hela tiden, ass att gå till skolan från måndagar - torsdagar (:
Idag fyller ju maja år, så får antadligen köpa gourem mat till den lilla skiten, haha. Hon blir fem år, shit hon börjar ju bli gammal! Imorgon ska Puckopajj (lina) få sina presenter :) Idag fick jag en blå skrivbok av våran lärare som jag, looki puckopajj och peaceout ska få, jag kallas för KP, det är en förkortning på kamelpung som jag oftast säger i skolan när jag får damp, haha. Looki, är frida. Peace out är emelie och puckopajj är lina, vi kom på det idag, hehe. Men iaf jag fick den blåa boken som vi fyra har att skriva i :D askul!

tjihoo!

Hello!

Snart ska man dra till skolan, första lektion, engelska.. kan fan ingenting. Fett soft att man är ledig på fredag :D asnajs. Kanske man kan åka upp till handen då? min f*ucking ipod laddade ur igårkväll, så får ta den lilla silvriga, hehe.
Shit vad trött jag är, fattar fan inte varför.. gick och la mig tidigt igårkväll, kl 22.00. Men ska dra nu!

Godmorgon!

Godmorgon!

Har precis vaknat och ska äta frukost snart (: har engelska förhör idag :O kan typ inget.

Godkväll!

Hello!

Kom precis ut ur en het dusch och ska kolla på idol (: mamma har ju varit i Riga och jag har ju fått en massa grejer. Jag fick en jättemysig pyamas, hihi. sen fick jag 2 glittriga nagellack och ögonskugga. Sen fick jag ett par vantar typ svårt att förklara hur dem ser ut men det är inga fingrar på dem. Sen fick man ett hårband :) Djungelvrål fick man också och ett par örhängen, lägger ut bilder nör jag har min kamer, smarta jag glömde ju den hos pappa. Vi var i handen och jag köpte toffsar och hårnålar till mig, saknar det hela tiden. Sen köpte jag en present till lina :D
Godkväll!

Tjobreh!

Hello!

Idag har jag och några andra snackat med våran lärare :O Lite bråk.. eftersom att man är smart nog och har tappat bort tränings kläderna så fick jag inte vara med på gympan :( vi hadse volleyboll, det är ju fett kul. Så jag emelie och lina fick samla in kontrollerna från orienteringen, sjukt tråkigt! Sen gick man hem till pappa och tog in posten eftersom att han är i hackås.. Så gick man hem till mammsen och såg att lilla maja låg och sov i MIN resväska!! alla kläder är nog fullt med "majahår" :S Sen ska man sätta på datan men kom på att den har ju krashat, ingen stor nyhet direkt.. så är på mammas mina data, den har ju så små tangenter eller så är det jag som har förstora fingrar (A) Ikväll eller senare ska jag mamma mormor och chatarina,  men vi ska käka tacos i handen sen ska man kolla på present till lilla lina (: hon fyller nämligen år på fredag!!! På fredag ska jag till vårdcentralen så måste fasta från kl 20.00 till morgonen, fyfan! men på fredag har vi studiedag!! wihooo!! man kanske kan få någon nattgäst, emelie vad säger du, girl night?? 
förlåt om jag har haft dålig uppdatering men har fan inte pallat bloggish, liksom.

Random bilder med sis!

Hello! <3

Här om dan tog Jag och min syster lite random bilder med hennes mobil (: vi stod och garvade som fan asså, sjuukt vackra bilder xD









Såå heta alltså!

Girlpower!! <3

Hello! ♥

Igår kväll var jag med Frida, Lina och Emelie, vi hade tjejkväll! Direkt efter skolan så åkte vi till farsta centrum och shoppade, detta köpte jag



Påse: Lagerhouse
Enorm penna: Lagerhouse
Klämma: Gallerix
Ansiktsmask: H&M
faceremover: H&M
Cupcake läppglans: H&M

När vi var på väg in till farsta vi tog bussen, hade vi dötråkigt, seriöst !! På väg hem så sjöng vi och trallade, en gamling raggade upp frida, haha så jäkla kul! När vi kom hem så slängde vi in alla våra grejer i fridas rum och köpte pizza. Jag och Emelie gick upp till min mamma och hämtade filmen barnhemmet. Medans vi hämtade filmen så köpte lina och frida lite snacks. sen hämtade vi pizzorna, MUMS! Vi vräkte i oss, och självklart tappade jag ut all kebab och grönsaker på tallriken satt det vara vart degen, så typiskt asså. Vi kollade på filmen, och sen kollade vi på filmen farsan. höll på att sömna den filmen var dötråkig, haha. Sen gick vi in till fridas rum och körde sanning eller konsekvens jag valde konsekvens och fick gå ner till undervåningen och skrika "ALIBABA", haha. Satt vi gick och la oss omkring halv fyra, sen vaknade alla sammtidigt och vi käkade frulle. Världens roligaste natt asså.

När jag kom hem så dusckade jag, efter det så satte jag på min ansiktsmask.


En liten random bild, haha xD shit ser helt störd ut.. Kan se snyggare ut.. xD

Kvällsbloggning

Hello! ♥

Hemkunskap alltså. Det gick väl sådär, smakade skit.. Haha. Hinner inte skriva mer. Mer inlägg imorgon! Jag lovar

Today

Hello! ♥

Idag var jag med några kompisar, vi hade det ganska flummigt. Skrattade som galningar..
Nu har jag skickar ín den jäkla tabellen till min NO lärare, hoppas att han blir nöjd.
Var även på en liten shopping runda med mamma!





Allt som jag handlade, eller mamma betalade benvärmarna.



Ursäkta suddigheten..


Man kan inte shoppa utan att ha handlat nagellack (A)
Nu ska jag se på idol!!



YEAH.

Hello! ♥

Sitter hos pappa i min pyamas =) Imorgon blir det skolan igen då *suck*. Tydligen ska det regna hela dan imorgon.. vilket betyder att håret och sminket blir förstört.. typiskt! På tisdag ska vi ha SO prov.. som tur är ska jag bara göra en endå VG fråga, jag ska tydligen jämföra Aten med sparta, fett enkelt ju! Men ska ända läsa på ;)
Hoppas verkligen att det inte regnar imorgon får ju aldrig använda mina nya uggs.. har användt dem typ 2 ggr.
Asså fan vad skumt.. när vi handlade mina skor så skulle vi egentligen kolla på uggs, dem finns på hemsodan men dem sa att dem inte skulle sälja sådana, sen senare så fick jag deras katalog och där var dem!! Jag bah: "aha okej?" .
Har precis laddat ner lite musik till min ipod, b.la I only wannabe with you med volbeat och alorse a dance med stroame, as najsiga låtar asså. Dunkar dem fett mycket asså!



Träning!!

Godmorgon! ♥

Idag blir det träning med syrran och efter det bastu! Senare ska jag nog packa till pappa eftersom att jag ska till han senare. På fredag måste jag till farsta för att jag måste handla present till pappa, eftersom på Lördag ska vi ha party!
Nu har man äntligen kommit på hur man lägger in bilder på bloggen på mammas data! Något konstigt pop-upp fönster var ivägen eller nåt sånt :S
Mamma har beställt en massa kläder (: från bonprix, dem har sjuukt snygga kläder där.
Bonprix
Lägger upp bilder sen hur kläderna ser ut =)
Lilla jag i sexan, tror jag?



Lasedome!

Hello!

Idag var jag på gymmet! värsta "work-outen" svettig så det bara rann :S men endå skönt. Sen mötte vi upp Sandra och hon jag och ivan åkte på lasedome, fett kul ju!! Min mobil har fuckat upp så lånar mammas "gammla" mobil, känner mig som stenåldern =P
Ikväll blir det nyttigt. Gurk och Morot stänger! MUMS!!

Träna!

Hello!

Ska strax åka och träna =) Kanske blir farsta idag med Emelie.. hinner inte skriva mer hejdå!

Dusch.

Hello!

Oriternings tävling idag asså. Nisse vart väldigt orolig eftersom att vi tog en sådan tid. Så skulle vi få godis men då hade alla redan atit upp allt godis och sparat allt äckligt till oss - Tack!!
Ska plugga lite ikväll. Skulle vara najs om Sandra skulle vilja komma och ha film kväll!!
Nu ska jag ta en varm och skön dusch.


Bio!!

Godmorgon!

Inatt sov jag hos Mormor för att alla jobbande natt förutom mormor, hon är sjuk. Igår var jag på bio, jag kollade på I rymden finns inga känslor, sjukt rolig film =)
Idag är det oreinterings tävling, fett kul, man vinner en enorm godispåse. Hoppas man vinner! Shit vad veckan har gått fort :O det var ju nyss Måndag?

Swetty!

Tjofräs!

Sitter vad datan och ska snart äta middag.. lite sent för det kanske =/ Har varit och tränat, eller ja gymmat för första gången!!! Skitnajs.
ska läsa lite i min twillight bok för att den ska vara utläst nästa torsdag!! och jag har inte kommit mhalvvägs :O smått stressigt.
Nästa Lördag ska pappa ha grillfest, släkten ska komma eftersom att han fyller år nästa tisdag.. =)


RIKTIGT JÄVLA FÖRBANNAD!!!

Hello!

Har precis kommit hem från skolan.  V¨r jävla lärare höll klvar oss, dem på hemkunskapen slutade INNAN vi började. han bah: ah men på mitt schema står det 14.40 det är fel på ert schema" Det är det fan inte DRA ÅT SKOGEN!!!!!! Sen höll han kvar oss i en 10-15 min.. världens sämstaste lärare ever! Vi stod i 10 min på honom och väntade, regeln säger: om en lärare är 10 min försenard så har man hltimme. Och så kom han precis när vi skulle börja dra!! Helt fuckat asså!! OKEJ. Nu är mitt damputbrott klart!

Idag ska vi träna =) Imorgon blir det bio med syrran och Chatarina :) När jag var på väg hem så fick jag ett sms av Chatarina " vi är på ikea <3" Jag bah "aha okej <3"
Vi skickar alltid hjärtan till varandra =) På matten idag så fick vi gå typ en halvtimme innan matten var lsut :O BARA jag och emelie fick gå, Yeah. Men vi fick gå för att vi inte hade våra riktiga lärare och vi ligger på diagnosen, våran riktiga lärare ska vara med då..
Tyvär kan jag inte lägga ut bilder för att jag inte riktigt fattar morsans data.. Enklare på pappas data =)
Inte kan man lägga ut bilder som man redan har tagit för att något är helt fuckat med mammas data.. *suck*

lite stressigt

Godmorgon gott folk!

Nu är man så klar som "skolredo", haha. Ska messa Emelie snart..


Godnatt!

Hello!

Ikväll hade man lite besök, chatarina och hennes kompis Lina, vi kollade på idol och snackade. När jag kom hem gick jag nästan direkt till Chatarina. sen gick vi hem till mig och åt, sen gick vi till bussshållplatsen och mötte Lina =) Godnatt!! <3

APELSIN!!

Hello!!

Har precis kommit hem från skolan och jag sitter och käkar en apelsin -  mamma hade tydligen handlat frukt ^^
Vi hade orientering idag.. men det gick ganska bra, vi tog tre kontroller!!! Men iaf, hoppas att chatarina kanske kan komma senare.. skulle liksom vara lite trevligt =) Nej nu ska jag äta upp min apelsin ^^

Hejsansvejsan!!!

Hello!

Snart ska jag bege mig till skolan, har verkligen ingen lust att gå dit, men det måste göras! Någon nörd ringde mig imorse när jag fixade håret.. Jag bah " ah hallå?" han bah: "hej.." sen la han på. Skum typ.

Godkväll!

Godkväll!

Chatarina har precis gått hem, hon hjälpte mig med Engelskan =) Ska ta en varm dusch och sedan gå och lägga mig, kanske läsa lite i twillight..
Idag på invigningen gick det väl bra, inge regn som tur var. Vi hade värsta spöregn i morse :O Frillan vart helt förstörd =(


Godmorgon!

Godmorgon!

Nu är det inte långt kvar tills jag ska gå, 20 min typ. Shit vad trött jag var i morse :O

Hoho!

Hello!

Ska nsnart vova, börjar bli lite trött liksom.. Man ska ju upp tidigt imorgon bitti =/ känns väl sådär.
Håller på att ladda ipoden, måste ju lyssna på musik, när man går till skolan =)
Chatarina har kommit hit till sågen, hon bor hos mormor nu (hennes moster) så henne kommer jag att träffa ganska ofta nu. Håller på att spela betapet med mamma =)

Hemma från dopet!

Hello!

Kom nästan precis hem från dopet och kalaset. Och mormor började gråta INNAN cermonin, typiskt henne :P
Sitter och dunkar Robin, dancing on my own =) Imorrn blir det kul, ska bort på kvällen med Emelie och pappa, skojjigt! Ska måla naglarna, men kanske sätter på lösnaglarna ikväll, hade dem idag men tog bort dem, för att tummen gick av =( Hittade ett paket lösnaglar i mitt rum, så antar att dem är mina =D
Är så jäkla nöjd med mina nya skor :D, slaggar hos morsan ikväll.. så ska hem till pappa och packa lite grejer. Länge sen jag sov här i sågen :O Aja det ska bli mysigt iaf, mamma har satt in belysning i mitt rum, ljusslingor och färgglada lampor.. soo mysigt!
Kan inte lägga in bilder för att något jäkla popupp fönster är ivägen, fuuck!

Dop 2 day!

Hello!

Håller på att fixa mig inför dopet, ska strax föna håret, så fort syrran är klar =)
Ska sätta på mina lösnaglar senare!, Fett najs!

"Höstredo"

Godkväll! ♥

Har precis ätit koorv med brööd =) smakade bra! Har ju varit på gymmet det gick superbra! Sen direkt efter det så åkte mamma och jag till handen, vi skulle handla lite presenter till Leo =) Vi åkte hem och pappa kom och hämtade mig i sågen, så då åkte vi till Sickla och köpte skor =) Ta 3 betala för 2, love it!







Apoteks grejr till mina Myggbett..


Lite suddig xD Men det är ett amrband som stödjer bröstcancerfonden..
Köpte den för att min faster har fått bröstcancer! KÄMPA PÅ!


Mina andra skor är helt kära i dem ^^


DÖSNYGGA!


Och självklart tights.. Köper det varenda gång jag handlar
men idag var det faktiskt en "nödsituation", haha


Det var allt! =) Nu säger jag godnatt gottfolk för dem som ska sova!

Godmorgon! ♥

Godmorgon! ♥

Har precis fixat mina naglar.. dem andra jag gjorde vart ingen bra, så gjorde nya. Ska ha dem imorgon på Dopet, Lilla Leo kommer att döpas =) Ska träna idag med mamma.

Home! <3

Hello! ♥

Shit vilken tung väska man fick när man skulle hem! Matte, SO Engelska, okej inte så mycket.. Idag var jag med Emelie, Frida och Lina. Vi spelade tecknet och snackade lite. Håller på att fixa mina lösnaglar.. det är faktiskt ganska svårt :O Sätter på dem i morgon =)
Senare kommer farmor och farfar.. Vet inte vad jag ska skriva.


Trött :O

Hello!  ♥

Har varit med Inez och Emelie. Vi var typ helt galna, haha! ´Är trött som fan, har precis duschat. Fick en lapp igår där det stog att vi inte kommer att ha värme i 2-3 veckor!! SKANDAL!! Ikväll blir det nog bara chill. Pappa ska köpa lösnaglar så det blir kanske nya naglar ikväll! Bilder kommer imorrn kanske. Shit vad trött jag är. Pallar inte blogga. Mer inlägg ikväll, mayby! Datan fuckar upp lite..


..

Hello!

Sitter hos mormor och chattar med Chatarina :D vi snackar "Killar och sånt" Haha.
Ska snart spela betapet med mamma. Vet inte vad som händer ikväll förutom att jag ska chillaxa =)
Imorrn är det väl Torsdag? Fy vad skönt, snart är det helg =) På måndag ska jag, emelie och pappa till något ställe. ica maxi ska inviga en löpar slinga typ. Det blir grillning och tipsrunda :D Skojjigt.


Hemma

Hello!

Kom precis hem från skolan. Idag var det första dan vi hade hemkunskap! När alla var klara så stoppade vi in kakorna i ugnen. Tog jättelång tid innan degen var en "deg". När jag kom hem fick jag en otrolig chock! Hela lägenheten såg helt fantastisk ut. Städad och väldoftade. var tvungen att gå ut i porten igen och stänga dörren, och sen gå in igen. Mitt rum är så jävla välstädat.

syrran var tydligen hos någon kompis och såg på film. Så antar att det bara blir jag och Maja som har myskväll.. Pappa jobbar kväll.

Korthus


Hello! ♥

Tänkte slänga in snabbt inlägg på korthuset jag gjorde igår =D





Kände mig så duktig när jag gjort korthuset =D

Rummet klart ! <3

Hello! ♥

Efter långa diskuassioner och svåra beslut, har pappa och jag.. möblerat mitt rum, och monterat ihop min garderob =)



Tycker att min säng ser så myysig ut! ♥








Mina gittarer! Den svarta är rill guitar hero xD


Så här ser det ut när dörrerna är öppna i min garderob


Första hyllan : Tofflor
Andra hyllan : Midje bälten



Som sagt är jag jävligt nöjd med mitt rum =D Älskar det! Såå skönt med en riktig garderob. Idag ska pappa baka pizza! Mumsfillebaba!

Diss!!

Hello! ♥

Imorse pallade jag inte gå upp, var så jäkla trött. Vi fick sluta tidigare i skolan :D vi hade ingen musik.. Fett skönt! Var med Emelie idag. Vi var hos henne sen hos mig, vi pluggade. Sen gick jag hem. Helt jäkla överlycklig för att få träffa min kissemiss som jag inte träfat på månader. Jag kommer hem och ropar glatt "Maja!"  ingen katt i sikte. gpr igenom alla rum och ger upp mitt sökande. Jag hör ett svagt majou och kollar iunder sängen. Där ligger hon. Men när jag försöker ta henne så springer hon iväg. Vilken jävla diss!! Vart ju lack!
¨
Imorgon har vi Orientering.. funny, funny! Imorgon kommer min garderob att vara klar!! tjiihoo!! :D
Nu ska jag äta stek ♥

Tråkigt ikväll!

Godkväll! ♥

Denna dag har varit långtråkig. Pappa håller på att montera ihop min garderob. Men han kommer inte att bli klar idag.. Senaste Tisdag, då kommer bilder också!
Vad skönt det ska bli med skolan imorgon. Idag har jag faktiskt gjort något vettigt. Jag har pluggat matte :D
Till middag fick jag Tacotallrik, mums! Har ganska tråkigt, vet inte vad jag ska blogga om..
Så jag säger väl godnatt! (Inte för att jag ska sova nu, men det här blir nog kvällens sista inlägg)

Godnatt! ♥

Långtråkigt..

Hello! ♥

Klockan tickar och jag vill att pappa ska komma hem. Har det ganska långtråkigt här hemma. Kan inte vara med kompisar, jag vill inte smitta dem. Sen har jag ont i magen.. Mormor undrade om jag ville följa med på Ikea men pallade inte. Jag känner på mig att det kommer bli en lång dag. Ska spela lite Sims sen, gjorde aldrig det förut. Var för trött. Har också försökt att göra något "vettigt", så jag testade att bygga ett korthus - gick skitdåligt. Imorgon är det skolan som gäller. Helgen har gått fort. Nu ska jag ladda över lite låtar på Ipoden innan jag sätter igång The sims 3 :D


Förkyld..

Hello! ♥

Imorse vaknade jag med igentäppt näsa.. vilket betyder att jag fortfarande är förkyld. Så idag ska jag bara vila och ta det lugnt, och spela the sims 3. På tisdag ska vi sätta ihop min garderob, pappa är ledig då.




Hemma från Frida

Hello! ♥

Har precis kommit hem från Frida. Som ni ser så har Frida fixat min blogg design. Jag är jätte nöjd.
Idag har jag varit lite förkyld. Snuvig och så.. Men det gick bra endå. Inga nysningar!! Ikväll ska pappa kanske montera ihop min garderob! Emelie fixade också sin blogg :D

Länk till Emelies blogg:
eempizzen

Jag ska vila lite. Mår inte så bra.. täppt i näsan, svårt att andas :(

Kvällens Snacks <3






                 


Hämtat garderoben

♥Hello! ♥

När pappa kom hem fick jag världens bästa nyheter! Han hade fått ett sms från jysk!!! Min garderob har entligen kommit :D Så vi åt middag, det vart smörgås tårta, tacotallrik blir imorrn. Sen åkte vi dit, så nu står den i mitt rum, i sina kartonger.


Kan seriöst inte sluta titta på kartongerna. Vill att pappa ska bygga ihop den nu! Men det är försent, kanske imorrn :D
Sen efter vi packat ihop kartongerna i bilen så skulle vi ha åkt till  "lidl" och handla bubbelvatten men vi glömde :/
Vi har bara en flaska kvar KATASTROF! 

                              

Fredag!

Hello!

Idag hade vi prov :O I orientering.. Det var faktiskt VÄLDIGT enkelt :D Idag i skolan var det den värsta dan i hela mitt liv, Hade M-värk Men det gick över sen som tur var. Måste fanimej komma ihåg tabletterna ..
Var med emelie också.. vi ritade lite, haha. Vi spelade också kort ;) ♥ Fick sms av mamma hon berättade att fler paket har kommit från ellos :O Sen ska jag få en hårgrej som man kan platta håret med och locka håret med. Nu är det inte långt kvar tills min nya garderob kommer :D Om jag har tur så kommer den på Tisdag, Tjiihoo!
Längtar efter att få packa in mina kläder i den. Inreda den med söta korgar och sånt. Kommer självklart att lägga ut bilder på hur inredningen blir.. :) Öhm.. just nu väntar jag på att pappa ska komma hem så att han kan göra tacotallrik :) Blir nog mer inlägg ikväll.. 

                                    

Skolfotografering!! <3

Hello!

Har precis kommit ut ur duschen, har nämligen varit på Sats och haft gyminstruktör ;D Innan det var jag med Inez och Emelie, vi spelade tecknet med hennes lillesyster, jag var med henne :) Vi vann! Woohoo!
Idag i skolan hade vi ju skolfotografering. Jag fick stå brevid Inez och ovanför Emelie. Jag och Inez höll varandra i handen, medans jag la handen över Emelies axel :) Sen vart det ett foto med sig själv (som man alltid gör) Tror det vart ganska bra, har en känsla av de.
Här kommer en bild när det bara är fem min kvar till fotograferingen och vi gjorde i ordning oss :D

YEAH!

Imorgon är det fredag, äntligen! Vi har prov imorrn :O I orientering.. KASST! + Att det är för årskurs 8 :O
Men det är nog ganska enkelt, pappa får förhöra mig :D 

                              


Hemma hos Inez

Hello!

Är hos Inez. Mer inlägg ikväll!

               


Beställt garderob ;D

Hello!

Idag var jag med emelie efter skolan :) Inez kunde inte för att hon skulle plugga, vilket jag borde göra just nu :O ska bara skriva klart inlägget ;) Har varit på Jysk och vi har beställt en garderob, gissa vilken? :P

Den vart de :) Är JÄVLIGT nöjd :D Den kommr antingen på Tisdag eller Fredag nästa vecka, Iiih kan knappt vänta vill ha den nu :)

Men iaf jag var ju med emelie idag och vi spelade kort, som vanligt. Sen kollade vi på sean banan och måns möller på youtube, haha!


Nyttigt mellanmål ;D Bubbelvatten och Tomater, mums!
Nu ska jag genast börja plugga! 

                                 


RSS 2.0