Lååångt inlägg! xD

Hello! ♥

När jag gick till skolan vart jag lite förvånad. Emelie hade en ny jacka! Jag kollade på pälsen som hon har på luvan och frågade om det var samma färg som min. Sen såg jag att hon hade ett everest märke på jackan vid fickan, då kollade jag på min jacka och hade också en vid fickan! Kan bara betyda en sak, vi har samma jacka! Haha, ganska najs faktiskt :D

Har varit hemma hos Looki! Vi kollade på 2 filmer.
Film nr 1 hette Legally Blonde.


Handling:
Elle Woods har ungefär allt en ung flicka kan önska sig. Hon är snygg, rik och blond, plus - hon är ordförande för sin kvinnoförening, Delta Nu, vid UCLA Universitetet (University of California Los Angeles) Så, ja, hon har nästan allt tills en dag då hennes supersnygga, superrika pojkvän Warner Huntington beslutar sig för att dumpa henne för att hon inte är tillräckligt seriös... Men man ska aldrig underskatta en blondin. Elle är fast besluten om att vinna tillbaka Warner, även om det innebär att åka till samma college som honom - Harvard. Men att komma in på Harvard borde inte bli så svårt för en snygg, smart tjej som Elle. Det enda som behövs är en pool, mimimal bikini som glittrar, en videokamera och - voilá! Du har en plats på universitetet!Så Elle packar sina väskor och flyger över halva landet till Massachusetts och gör en - minst sagt - storslagen entré. Men trots hennes snygga klädstil, vackra hår och gulliga hund passar hon inte, enligt vissa, in på Harvard. Och, mannen i Elles liv, Warner har redan hittat en ny flickvän - den smarta, men elaka, Vivian.
Elle står ut med mycket, förödmjukelser, hånskratt och mycket, mycket mer. Men trots det ger hon inte upp. Nu är målet inte längre Warner utan att hon, Elle Woods, ska ta examen med högsta betyg. Det borde väl få Warner tillbaka krälande till henne, eller hur? Men när Elle slutar på Harvard vet hon inte längre om Warner har allt hon önskar sig... Kanke kan hon hitta det i den mystiska, stiliga Emmett.

Tog handlingen från wikipedia xD Men film nr 1 var bra och rolig ^^

Film nr 2



En ny Bratz-tjej, Katia, är en ande med magiska krafter! Hennes viktigaste kraft är att hon kan uppfylla önskningar – en per person. Katia bor med sin far Sebastian i skyddsförvar. De tror båda två att de arbetar för regeringen med att använda sina krafter till att skydda världen, men i själva verket har de lurats av de galna forskarna Kon och Zell som i hemlighet använder Katias krafter till att utöva utpressning på världen.
Katia är trött på att bo i fångenskap. Hon drömmer om ett liv som en vanlig tonåring. Att få ha vänner, gå i skolan med andra barn, gå på fester, prova alla nya coola modekläder och till och med ha en pojkvän. Så hon rymmer, flyr till Stilesville på sin magiska matta och träffar Bratz-tjejerna.
Katia och Bratz blir omedelbart vänner, särskilt när de får veta att hon kan uppfylla önskningar. Tyvärr så slösar Cloe bort en önskning. Hon blir arg på sina vänner Dylan och Bruce och önskar att de ska bli mindre hopplösa. Katia förstår inte vad hon menar och gissa vad hon gör? Hon förvandlar killarna till grodor! Nu har Bratz-tjejerna bara tre önskningar kvar att dela på och de börjar bråka om vad de vill ha.
Allt blir än mer komplicerat när Kon och Zell skickar elaka busar för att hämta Katia. De kidnappar till och med Cloe och Yasmin. Bratz-tjejerna måste sätta fart och besegra skurkarna. De inser att önskningarna bara fick dem att gräla så de beslutar att använda sin sista önskning till att rädda Katia och hennes far. I en cool action-sekvens besegrar de skurkarna.
Katia får äntligen en egen önskning. Hennes far beslutar att de ska flytta till Stilesville så hon kan få leva som en vanlig tonåring och hänga med sina nya vänner och sin nya pojkvän Bryce. Och bäst av allt: hon förstår att Bratz-tjejerna faktiskt tyckte om henne för den hon är och inte för hennes magiska krafter.


Tog den också från wikipedia xD

Vet inte varför vi kollade på en Bratz film :P Haha.
Tyvär kommer ingen outfit idag :( Bifoga grejen är helt fuckes up!
Nu har man mycket att göra.. hur ska man hinna med allt?
jag ska :

• Skicka en uppsats till min SO lärare
• Skriva en SO grej om "att leva i rom" och skriva ut
• Ladda ner en massa musik
• Rita en najs bild på paint xD
• kolla på bloggar



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0